Levering

Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw bestelling in ontvangst te nemen, te weten:

Versturen naar aangegeven afleveradres
Bestellingen die u op werkdagen voor 15:00 uur plaatst en direct betaalt, worden dezelfde dag nog verzonden. DHL komt uw bestelling voor een vergoeding van € 5,95 bij u afleveren. Bestelt u op vrijdag voor 15.00 uur en betaalt u direct, dan ontvangt u het pakket op maandag. Besteld u voor € 125,- euro of meer excl. de verzendkosten, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Meer informatie vindt u hier.

Bestellingen die na 15:00 uur geplaatst en betaald worden, worden de volgende werkdag klaargemaakt en verzonden. De levertijd van uw pakket zal doorgaans 1 á 2 (werk)- dagen zijn.

Avondlevering van uw pakket
Wanneer u overdag vaak niet thuis bent, is het natuurlijk handig als u uw pakket in de avond aangeboden kunt krijgen. Wij bieden u deze optie. Deze kunt u aanvinken op het bestelformulier. De kosten hiervoor bedragen € 6,95. 

Pakket laten bezorgen bij een DHL Servicepunt Pakketpunt in u buurt
We bieden de mogelijkheid om een bestelling te laten bezorgen bij een DHL Servicepunt bij u in de buurt. Ideaal als u overdag niet thuis bent, maar bijvoorbeeld ook wanneer u een cadeautje niet thuis wilt laten bezorgen. Bovendien bezorgen wij uw bestelling dan voor slechts € 5,45 op het door u gekozen pakket afhaalpunt.

Bestelling afhalen:
Woont of bent u in de buurt van Drunen? Dan kunt u uw bestelling bij ons op komen halen. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen twee uur op kunt halen. Dit is mogelijk op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Wenst u uw bestelling eerder af komen halen, laat het ons dan even weten, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling eerder voor u klaar staat!

Openingstijden
Wij zijn op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. In overleg is er wellicht iets af te spreken, dus kunt u niet anders, neem dan even contact met ons op.